Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

Zahvaljujemo se na interesu za uspostavu kontakta, bilo da se radi o pitanju vezanom za SEO, SEO školu ili uspostavljanje nekog vida saradnje. Nažalost, Nedim zbog ograničenih vremenskih kapaciteta više nije u mogućnosti da odgovara na sva pitanja i upite, niti da nudi jednokratni konzalting. Zbog toga vam želimo ukazati na to na koji način ipak možete doći do odgovora na svoj upit:

  1. Ako imate pitanje vezano za SEO, predlažemo vam da se učlanite u Facebook grupu “SEO škola” i tamo postavite pitanje. Članovi naše grupe su jako susretljivi i rado će pomoći vezano za materijal koji obrađujemo u SEO školi. Ako oni ne odgovore, Nedim najčešće neće ostaviti pitanje neodgovorenim. Nedim redovno uživo radi “Pitanja i odgovori” sesije na YouTube kanalu SEO škole na kojima možeš besplatno prisustvovati i postaviti svoje pitanje.
  2. Ako imate pitanje vezano za SEO školu, pročitajte ovaj plan i program za 2022. godinu. Plan i program za sljedeću godinu još nije uspostavljen, a čim bude, moći ćete ga pronaći na našem SEO blogu. Plan će biti objavljen početkom 2023. i možete očekivati da će sva tri nivoa školovanja krenuti početkom godine. Ako sadržaj plana i programa ne sadrži odgovori na vaše pitanje, slobodno ga postavite u našu Facebook grupu “SEO škola”.
  3. Ako želite uspostaviti neki vid saradnje, molim vas da primite ka znanju da Nedim ne ulazi u projekte kao suosnivač, nego samo kao pružatelj usluga. Kapaciteti za 2022. su u potpunosti popunjeni, a sve buduće saradnje je tek moguće ostvariti početkom 2023. godine, ako se kapaciteti oslobode. Nedimova satnica trenutno iznosi 250€, a najmanji kontingent sati za saradnju je 12 sati sedmično. Ukoliko vam to odgovara i ukoliko vaš projekat već sada ostvaruje prihode veće od 100.000€ mjesečno, upit možete poslati na sabic@seo.ba. Molimo vas da posebno napomenete u emailu ukoliko ste spremni uz fiksni mjesečni kontingent sati ponuditi i udio u prihodu ili dobiti. Ukoliko navedeno ne odgovara vašim mogućnostima, predlažemo vam da kontaktirate certifikovane Junior SEO specijaliste i certifikovane Medior SEO specijaliste čije kontakt podatke možete pronaći upravo na ovim linkovima. Molimo vas da ne tražite od Nedima ličnu preporuku nekoga od studenata, jer su svi koji se nalaze na popisu zaslužili to zvanje i jednako su vrijedni. Skoro svi izlistani SEO specijalisti su poprilično zauzeti, tako da je najbolje javiti se svima koji vam odgovaraju i provjeriti da li uopće imaju slobodnih kapaciteta. Junior SEO satnice su 15-30€, a Medior SEO satnice 30-70€.
  4. Ako vam je potreban workshop, molimo vas da imate na umu da satnica/dnevnica za workshop ovise od broja sudionika i gradiva koje će biti obrađivano. Najmanja cijena za workshop je 500€ po satu, uz plaćene putne troškove i smještaj, ukoliko je potrebno putovati. Minimalni broj sati koji je moguće bukirati je četiri sata, za workshop od dva sata, jer toliko je potrebno za pripremu kvalitetnog workshopa. Ukoliko je to u skladu s vašim potrebama i mogućnostima, možete poslati upit na sabic@seo.ba sa datumom i vremenom održavanja, brojem učesnika i predstavom o sadržaju tog workshopa.
  5. Ako želite pozvati Nedima kao govornika na konferenciji, molim vas da imate na umu da je potrebno platiti putne troškove i smještaj, a ukoliko je konferencija primarno komercijalnog tipa, molimo vas da informaciju o tome i o dnevnici koji želite platiti dodate u upitu, koji možete poslati na sabic@seo.ba.

Molimo vas za razumijevanje kada je u pitanju brzina odgovaranja, prosječno vrijeme za odgovor putem emaila za navedene upite je 14 dana.