Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

BITNO

Pročitati prije slanja

Da bi tvoje pitanje bilo odgovoreno što prije, potrebno je da izabereš ispravan predmet kontakta i da prije slanja provjeriš unesene podatke. Nakon klika na dugme “Pošalji” molim za malo strpljenja.

Ukoliko za predmet kontakta izabereš “konsultacije”, “SEO audit” ili “SEO strategiju”, u za to predviđenom polju obavezno navedi o kojem websiteu je riječ, a u poruci navedi okviran budžet s kojim raspolažeš.

Na osnovu toga mogu jako brzo odlučiti da li je taj upit za mene (moja satnica iznosi 250€) ili ga mogu proslijediti nekome od certificiranih SEO specijalista. Ako ne mogu prihvatiti posao, automatski ću ga proslijediti certificiranim SEO specijalistima, osim ako eksplicitno naglasiš u poruci da to ne želiš.

Ukoliko ti priloženi dokumenti (slike ili pdf) budu odbijeni, znači da su preveliki i da ih trebaš smanjiti ispod 2MB.

Vremenski okvir unutar kojeg ćeš dobiti odgovor nije defisan — zavisi od mog opterećenja ostalim obavezama. Ako nakon dvije sedmice ne dobiješ odgovor na svoj upit, slobodno ga pošalji ponovo jer je vjerojatno došlo do tehničke greške.

Hvala,
Nedim

KONTAKT

Pitaj Nedima Šabića