Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

Certificirani SEO mediori

Osobe na ovom spisku prošle su kroz višemjesečnu medior edukaciju SEO škole, položili težak završni ispit i tako zaslužili titulu “Medior SEO”. Pored ovog digitalnog listinga, svaki Medior SEO dobio je i papirnu varijantu certifikata s originalnim potpisom Nedima Šabića.

Na tom papirnom certifikatu nalazi se URL do ove podstranice. Ukoliko se osoba ne nalazi na digitalnom spisku, taj certifikat je lažan i molim vas da prijavite tu osobu na seovecernjaskola@gmail.com kako bismo poduzeli pravne mjere. Također, ako se u u donjem desnom uglu na certifikatu ne nalazi URL na kojem se trenutno nalazite, taj certifikat je također lažan.

Iako je Nedim Šabić potpisnik certifikata i time jamči da je osoba usvojila i dokazala znanje u praksi, napominjemo da su osobe stekle zvanje “Medior SEO” i dokazale sposobnost u oblastima obrađenih unutar školovanja, što je garancija da znaju napraviti SEO audit na medior nivou, da imaju potrebnu logiku da analiziraju SEO probleme na tom nivou, a to je zapravo nivo web stranica srednje kompleksnosti i veličine.

Certificirani SEO mediori obavljaju SEO poslove u u ličnom režimu i s ličnom odgovornošću. Nedim Šabić ne pregledava ni ne nadgleda njihov rad, niti daje bilo kakve garancije za kvalitet rada. Ukoliko neko od osoba sa ovog spiska uradi nešto neetično u obavljanju svog SEO posla, to možete prijaviti na gore spomenuti email, ali Nedim neće niti treba riješavati bilo kakve nesuglasice koje bi mogle nastati između SEO mediora i njihovih budućih klijenata ili poslodavaca.

Imena certificiranih SEO mediora iz prvog i drugog ciklusa

Aleksandra Adžić

aleksandra.adzic.93@gmail.com

Denis Damjanović

denisdamjanovic1@gmail.com

Petar Cvetanović

petarcvetanovic12@gmail.com

Zlata Garmendia Gonzales

garmendiazlata@gmail.com

Vladimir Lalović

vladalalovic@gmail.com

Adrijana Vujadin

adrijana.office@gmail.com

Jelena Milićević

jelenamilicevic001@gmail.com

Radomir Ranković

radomirrankovic@gmail.com

Milica Tanasković

mt@milicatanaskovic.com

Lola Ćulibrk

culibrklola@gmail.com

Anita Vrdoljak

anitavrdoljak13@gmail.com

Luka Marić

maricluka1989@gmail.com

Vedran Marković

vedranmarkovic04@gmail.com

Boris Međedović

medim84@gmail.com

Ovdje možeš biti ti

Kako? Klikni ovdje!