Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

Ostalo

Nagrada: Najbolji lični blog

U moru emailova i tweetova dobih i obavijest da sam dobio nešto na BH blog ranking portalu BHblog.net i da im se javim. Sutra dan dobijam email u kojem mi saopštavaju da je ovaj blog proglašen najboljim ličnim blogom u BiH u zadnjih 12 mjeseci. Dobio sam i prigodnu nagradu koja izgleda ovako:
bhBlog Nagrade 2011
Drago mi je da neko od Bosanaca prepoznao moj blog kao neki kvalitet, jer inaće svoj svoga najteže prizna. Pored toga drago mi je da sam još jednom utjelovio dokaz da uz malo truda se može mnogo postići, pogotovo u BiH. Bitan je kvalitet, a ne kvantitet postova. Među nagrađenim blogovima u drugim kategorijama ima zaista zanimljivih blogova, što pokazuje da i tzv. niche blogovi itekako imaju mjesta i odziva u BiH.
Ko još nije prijavio svoj blog na bloglist od BHblog.net neka to uradi što prije, jer i ja sam sasvim skeptično prije 10ak mjeseci prijavio svoj blog i eto danas ubirem plodove, iako se nisam nikako tome nadao.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *