Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

Ostalo

Avalon.ba – Plod sjajnog partnerstva

Od 1.12. hosting firma Avalon iz Hrvatske počinje djelovati i u Bosni i Hercegovini. Nakon duže uspješne saradnje na stranici Avalon.hr odlučili su se da zajedno nastupe na BH tržištu sa web stranicom Avalon.ba ! Tako pored sjajne hosting usluge, Avalon ima odličnog marketing partnera.

Pokloni kao dobrodošlica

Avalon.ba se odlučio za početak dati popust od 50% na svoje hosting pakete pa tako sada imate mogućnost da kupite izrazito kvalitetan hosting za jako prihvaljitvu cijenu. Ukoliko poredite uslugu koju Vam nudi Avalon.ba zasigurno ćete brzo shvatiti da u BiH nema ništa ni približno tako dobro. Požurite i postanite Avalon korisnik, jer se ne zna kada će ovaj popust od 50% biti ukinut.

VPS hosting

Ukoliko malo razgledate domaće tržište vidjet ćete da je ponuda VPS hostinga jako mala – skoro da je nema. Dok Avalon.ba nudi odlične VPS servere sa svim dodacima koje možete poželjeti. Posebno bih naglasio važnost  VPS servera za SEO stručnjake i enterprise software rješenja.

Pratite nas na Twitteru pod @avalonba

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *