Biznis

Avalon otvorio firmu u BiH

Comments Off on Avalon otvorio firmu u BiH 20 veljača 2013

avalon_logo_ba_transparentNakon uspješnog partnerstva koje je trajalo više od godinu dana, renomirana hosting firma “Avalon” iz Hrvatske je odlučila da otvori svoju lokalnu podružnicu u BiH. Na mjesto direktora je postavljen vlasnik firme “SEO” – Nedim Šabić, čija firma je bila odgovorna za marketing Avalon.ba tokom partnerstva. Firma pod nazivom “Hosting Avalon d.o.o.” je osnovana u Travniku i tamo se nalazi i sjedište. Povodom toga prilagođene su cijene hostinga na www.avalon.ba i firma je odmah postala PDV obaveznik i tako predstavlja povoljno i kvalitetno mjesto za kupovinu hostinga za pravne i fizičke osobe.

Avalon kao inovativni lider na ovom tržišnom polju je najavio mnogobrojne nove usluge i zanimljive promjene, koje će kupcu, koji je uvijek u središtu poslovanja, ponuditi idealno hosting rješenje. Avalon kao jedan od rijetkih nudi stvarnu 24/7 podršku kroz tri kanala (telefon, chat, ticketing) i ljubaznost support osoblja je izuzetno cijenjena među njihovim klijentima. Pogledajte nove web hosting cijene i pratite Avalon na Twitteru.

Share Avalon otvorio firmu u BiH on Google+       

Na ovaj lanak nije mogue komentirati.

BlogloveFollow me!

Preporuka literatureGood to Great - Jim Collins

Jedina knjiga koju bih svakome preporučio ko se bavi ili želi baviti ozbiljno bilo kojim businessom. Svaka stranica je vrijedna čitanja. Uskoro detaljan opis.Tipping Point - Malcom Gladwell

U svakom poslu postoji preokretna tačka. Kako je prepoznati i kako se snositi sa pozitivnim posljedicama koje slijede nakon nje naučite od sjajnog Gladwella.

Trenutno reading


Blink - Malcom Gladwell
Naučni dokazi da srce treba slušati. Samo kako ...?


Investment Punk - Hörhan Gerald
Zašto su bogati sve bogatiji, a vi srednja klasa samo rintate i rintate? Ovaj investment bankar pojašnjava zašto i mogući izlaz iz srednje klase čiji jaz se stalno povečava prema bogatim.

Extra projekti

Malo je projekata koji dugorocno dobro cine, a ovo su neki koji su jako odgovorni i korisni za zajednicu, a krasi ih izdrzljivost:

www.spaja-lica.com - Bivsi studenti daju stipendije trenutnim studentima. Prioritet imaju odlicni studenti sa slabim imovinskim stanjem.

www.fondacija-dar.com - Fondacija koja zblizava ljude, radi na stvarnom dijalogu i brine se o lokalnim pojedinacnim ugrozenim slucajevima.

www.stipendije.ba - Za one koji zele pratiti sve konkurse za stipendije na jednom mjestu. Vrlo azuran i koristan projekt.

www.advokati.ba - Lista svih advokata u BiH po gradovima i djelovima gradova. Konačno se mogu porediti i advokatske usluge.

© 2021 SEO.ba Blog.