Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

Biznis

Avalon otvorio firmu u BiH

avalon_logo_ba_transparentNakon uspješnog partnerstva koje je trajalo više od godinu dana, renomirana hosting firma “Avalon” iz Hrvatske je odlučila da otvori svoju lokalnu podružnicu u BiH. Na mjesto direktora je postavljen vlasnik firme “SEO” – Nedim Šabić, čija firma je bila odgovorna za marketing Avalon.ba tokom partnerstva. Firma pod nazivom “Hosting Avalon d.o.o.” je osnovana u Travniku i tamo se nalazi i sjedište. Povodom toga prilagođene su cijene hostinga na www.avalon.ba i firma je odmah postala PDV obaveznik i tako predstavlja povoljno i kvalitetno mjesto za kupovinu hostinga za pravne i fizičke osobe.

Avalon kao inovativni lider na ovom tržišnom polju je najavio mnogobrojne nove usluge i zanimljive promjene, koje će kupcu, koji je uvijek u središtu poslovanja, ponuditi idealno hosting rješenje. Avalon kao jedan od rijetkih nudi stvarnu 24/7 podršku kroz tri kanala (telefon, chat, ticketing) i ljubaznost support osoblja je izuzetno cijenjena među njihovim klijentima. Pogledajte nove web hosting cijene i pratite Avalon na Twitteru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *