Affiliate

TOML 3.dio

3 Comments 29 ožujak 2013

Travnik Oniline Marketing LoungeSvi koji su htjeli, saznali su za TOML i nećemo više mnogo uvoda pisati za svaki video. Otključali smo sve ostale videose (sedam komada) i nadamo se da ćete mnogo naučiti i uživati. Kao i do sada, sve videose na jednom mjestu možete pronaći na našem YouTube kanalu. Ukoliko imate pitanje postavite ih slobodno u komentarima ili na naš affiliate marketing forum. Naravno ovo neće biti kraj TOML-a tj. učenja, uskoro ćemo na blogu objaviti najnovije stvari iz SEO svijeta pa pratite pažljivo. Uz to bitno je napomenuti da projekat (kamerice) koji smo demonstrirali kroz TOML zadnjih šest mjeseci zarađuje u prosjeku 150$ mjesećno.

TOML WS11 – Tekstovi i integracija socijalnih medija za Affiliate projekt

TOML WS12 – Osnove SEO Linkbuildinga za Affiliate stranice

TOML WS13 – SEM (AdWords) osnove

TOML WS14 – Linkbuilding metode

TOML WS15 – SEM problemi i osnove spinovanih tekstova

TOML WS16 – Article Spinner (SeoDev Spinner Synonymizer)

TOML 17 – Ebook kao centar landing page-a

Share TOML 3.dio on Google+       

Vasi komentari

3 komentara

  1. Misho says:

    Sta nam bi sa foruma? Bas smo se lijepo druzili?

  2. Goran says:

    Pozdrav iz Makedonije. Hvala na videa, mnogo sam naucio iz njih.
    Zelim vam sve najlepse.


BlogloveFollow me!

Preporuka literatureGood to Great - Jim Collins

Jedina knjiga koju bih svakome preporučio ko se bavi ili želi baviti ozbiljno bilo kojim businessom. Svaka stranica je vrijedna čitanja. Uskoro detaljan opis.Tipping Point - Malcom Gladwell

U svakom poslu postoji preokretna tačka. Kako je prepoznati i kako se snositi sa pozitivnim posljedicama koje slijede nakon nje naučite od sjajnog Gladwella.

Trenutno reading


Blink - Malcom Gladwell
Naučni dokazi da srce treba slušati. Samo kako ...?


Investment Punk - Hörhan Gerald
Zašto su bogati sve bogatiji, a vi srednja klasa samo rintate i rintate? Ovaj investment bankar pojašnjava zašto i mogući izlaz iz srednje klase čiji jaz se stalno povečava prema bogatim.

Extra projekti

Malo je projekata koji dugorocno dobro cine, a ovo su neki koji su jako odgovorni i korisni za zajednicu, a krasi ih izdrzljivost:

www.spaja-lica.com - Bivsi studenti daju stipendije trenutnim studentima. Prioritet imaju odlicni studenti sa slabim imovinskim stanjem.

www.fondacija-dar.com - Fondacija koja zblizava ljude, radi na stvarnom dijalogu i brine se o lokalnim pojedinacnim ugrozenim slucajevima.

www.stipendije.ba - Za one koji zele pratiti sve konkurse za stipendije na jednom mjestu. Vrlo azuran i koristan projekt.

www.advokati.ba - Lista svih advokata u BiH po gradovima i djelovima gradova. Konačno se mogu porediti i advokatske usluge.

© 2021 SEO.ba Blog.